Smażalnik ciśnieniowy służy do smażenia różnych produktów (ryb, udek, skrzydełek, elementów z piersi kurczaków, kotletów) w panierce i głębokim oleju. Wskutek smażenia produktów pod ciśnieniem uzyskuje się znacznie skrócony czas smażenia, jak również całkowite zahamowanie nasiąkania olejem. Pozwala to na zachowanie w 100 % oryginalnych wartości smakowych produktu. Frytura nadaje się do wykorzystania przy pieczeniu różnych produktów, a dzieki smażeniu pod ciśnieniem potrawy zachowują własny aromat. Smażalnik ciśnieniowy produkujemy w dwóch wersjach: gazowej i elektrycznej oraz o rónych wydajnościach.
W naszej ofercie znajduje sie również oryginalna amerykańska panierka !!! (patrz 'Przyprawy') Zdjęcie obok przedstawia kawałki kurczaka w panierce strzępiastej firmy Bodex, przygotowane w smażalniku ciśnieniowym.
PRZYCIĄGNIJ KLIENTA KURCZKIEM PO AMERYKAŃSKU !!!
|